INFORMATION

Adresse

Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested. Lynæs ligger i det vestlige Nordsjælland. Location er direkte ud til stranden og omgivelserne er så sydlige som de kan blive nord for ækvator.

Tjek Lynæs Surfcenter der kan du få et indtryk af området!

Aktiviteter

Når du har armbånd til LYST Festival er alle aktiviteter gratis. Dvs. børneboder, events, SUP, kajak, beachvolley osv. er gratis at deltage i. Det eneste du skal betale for er mad og drikkevare.

Arrangører

Vi er et lille hold på 4, som alle elsker, at skabe noget, som opstiller nogel rammer for dejligt samvær og mødet mellem mennesker. Vi har en fælles drøm om at skabe et lokalt sammenhold og et dejligt sted med plads til både store og små.  LYST indfrier både store og små drømme, for os alle 4 hver især. 
 
Jeppe og Johan som sammen har bygget Lynæs Surfcenter op netop med dette formål, at stedet bliver brugt og elsket af alle.  
De har altid haft en LYST til Lynæs og har skabt en fantastisk ramme for blandt andet fællesspisning, børne camps, vand sport og fester. LYST Festival bliver en god blanding af meget af det Lynæs Surfcenter hele året står for.  
 
Christina og Nynne som i årevis har ytret deres fælleskærlighed for landsby sammenhold, strand og dans i bare tær under diskokuglens skær, får nu mulighed for at udleve drømmen om netop dette, på deres fælles festival i denne skønne del af Nordsjælland, Nynnes hjemby og Christina som er barn af Vesterhavet heldigvis også forelskede sig pladask i Lynæs.   

Ses vi <3

Jeppe - Ejer af Lynæs Surfcenter

Johan - Ejer af Lynæs Surfcenter

Christina - Musiker og TV Dame

Nynne - Produktionsleder

Betalingsmuligheder

Du kan betale for mad og drikke med alle kort på hele pladsen, men der er kun én bar der modtager kontanter.

Vi modtager IKKE MobilePay på pladsen.

 

Billetter

Du kan købe billetter på Ticketmaster her. Børn under 6 år er gratis.

Datoer og åbningstider

LYST Festival 2020 kører fredag d. 31. juli og lørdag d. 1. august.

Pladsen åbner fredag klokken 14:00 og lørdag klokken 12:00. Festen forsætter til klokken 02:00 begge dage.

Drikkevare

Det er ikke tilladt at tage egne drikkevare med ind på pladsen. Til gengæld har vi sørget for at der er masser kolde drikkevare til de tørstige sjæle - både med og uden alkohol

Foto og Video

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum.

Er du god til at tage billeder eller video? - så send din portfolie til nynne@lystfestival.dk, vi leder altid efter talentfulde fotografer.

Frivillige

Ingen festival uden frivillige <3

Kunne du tænke dig at være en del af det fællesskab, der sammen danner rammerne om LYST Festival 2020? Så læs mere og tilmeld dig via linket her!

Handicapforhold

Er du som gæst på LYST Festival i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind. Du henvender dig i billetskranken ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldig billedlegitimation. Derved vil din ledsager få tildelt et endagsarmbånd til den gældende dag. Har du lyst til at opleve festivalen flere dage, gælder samme procedure, og din ledsager skal have tildelt et endagsarmbånd til de dage I ønsker at deltage – endagsarmbåndet kan kun gives på den pågældende dag, så hvis du ønsker at opleve begge dage på festivalen, skal I forbi indgangen begge dage, hvor din ledsager frit kan få et endagsarmbånd til den pågældende dag. 

Pladsen er fuldt tilgængelig i kørestol og der findes et handicaptoilet ved frivilligområdet (lige ved de almindelige toiletter).

Hittegods

Alle glemte sager på pladsen overleveres til Lynæs Surfcenter og de kan kontaktes ift. at rekvirere mistede egendele. Du kan skrive til dem her.

Kontakt os

Genrelle henvendelser: info@lystfestival.dk

Henvendelser omkring musik: booking@lystfestival.dk
NB: LYST Festival er en lokal festival med en blandet musikprofil. Vi præsenterer alt fra fra store kendte navne, til upcoming artister, samt bands fra lokal miljøet. Send os en mail med info om dig og dit band, musik og links til liveoptrædener - eller dem du booker for.  Har du/I lokal tilknytning til Halsnæs Kommune, må du/I meget gerne skrive det. Vi lytter alt musik fra start august til slut september (sidste dag 30/9), og sammensætter programmet herefter. Alle vil få svar på deres henvendelse løbende. Vi glæder os til at høre fra jer!

Mad

Mad er et af de bærende elementer på LYST Festival og er noget vi gør en dyd ud af! Det betyder også at vi laver et decideret madprogram, for det har I fortjent. Følg med på Facebook eller Instagram når vi løbende offentliggøre mad muligheder på LYST Festival 2020.

Merchandise

2019 var alt for lidt LYST merchandise og det har vi taget til os. Den får fuld gas i år, glæd dig! 

Parkering

LYST Festival ligger på en havn og der er mulighed for at parkere nede på havnens område samt på sideveje. Respekter venligst standsnings- og parkering forbud skilte.

Presse

Ønsker du som journalist eller fotograf at udføre redaktionelt arbejde på LYST Festival skal du, via dit medie, søge om akkreditering. Send os en mail på nynne@lystfestival.dk.

Ved ansøgning skal følgende oplyses:
Navn på medie
Navn på ansøger
E-mail og mobil tlf. nr. på ansøger
Formål med akkrediteringen

Samaritter og livredder

Der er samaritter tilstede under hele festivallen. De kan findes lige ved siden af madområdet. Der er derudover livredder tilstede på stranden i dagtimerne.

Transport

Hvis du kommer fra København -

TOG:

 • Tog fra Nørreport til Hillerød.
 • Tog fra Hillerød til Hundested.
 • Bus fra Hundested st til Bådstræde.
 • Gå 2 minutter fra Bådstræde til Havnevej 8A.

BIL:

 • I bil tager det fra København til Havnevej 8A 50 minutter. Bilen kan parkeres på Lynæs Havn.

Hvis du kommer fra Rørvig -

 • Færge fra Rørvig til Hundested.
 • Gå 500 meter fra Hundested til Hundested st.
 • Bus fra Hundested st til Bådstræde.
 • Gå 2 minutter fra Bådstræde til Havnevej 8A.

Hvis du overnatter i Hundested, men er for langt fra festivalen til at kunne gå -

CYKELUDLEJNING:

 • Cykeludlejning på Hundested Havn, Amtsvejen 2, 3390 Hundested. 
 • Cykeludlejning på Lynæs Havn, Havnevej 15b, 3390 Hundested.
 • Cykeludlejning på Sølager Strand Camping, Kulhusvej 2, Sølager, 3390 Hundested.
  Info og booking for alle steder kan findes på www.kærlighedpåcykel.dk 

Overnatning

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at være med både fredag og lørdag på LYST festival. Derfor har vi gjort det nemt for dig/jer, at navigerer i de forskellige overnatningsmuligheder i og omkring området nær festivalen.

Lynæs havn har plads til både telte og autocampere og der bestiller man blot plads ved ankomst i en af deres standere ved havnekontoret.
Det koster 175 kr pr. dag for opstilling af autocamper, vogn eller telt, og så kan du benytte bad og toilet.

Hundested Kro og Hotel har i forbindelse med LYST-festival lavet rabat på overnatning for dem der har billet til festivalen. Så husk at oplyse om, at du er LYST-festivalgænger, for at få rabatten. Kroen ligger centralt i byen, med gågade på den ene side og hyggelige Hundested Havn på den anden side. Klik her for viderestilling til hjemmesiden:  https://hundested-kro.dk/index.php/da/

Et par minutter fra kroen kan der lejes cykler for 50 kr. Spørg, ring eller forhør dig på havnekontoret på Amtsvejen 2, 3390 Hundested. Tlf. 41786778. 

Sølager Strand Camping tilbyder både udlejning af teltpladser, hytter og cykler blot 10 min. fra festivalen, på cykel. Pladsen ligger i fantastiske omgivelser nær strand og vand. Klik her for viderestilling til hjemmesiden: https://www.solagercamping.dk/. 
Der kan lejes cykler på campingpladsen for 100 kr./dag.

Lynæs Hotel tilbyder overnatning blot 300 m. fra festivalen. Da det er i højsæson, er det om at være hurtig ude og skynde sig at booke et af de få hyggelige værelser på: https://www.lynaeshotel.dk

Sommerhuser nemme at leje i Halsnæs og det er et fantastisk område, især om sommeren. Så snup hellere et par ekstra dage, nu du alligevel er i området 🙂 

Lån en seng eller have
Vi har på facebook oprettet en gruppe, hvor lokale og gæster udefra har mulighed for, at mødes, snakke sammen og komme hinanden ved. 
Vi anbefaler nemlig lokale, at stille deres have eller endda en seng til rådighed, så gæster udefra kan bo tæt på festivalen og samtidig blive en lille del af det fantastiske sammenhold, som Hundested har at byde på. Pris for overnatning aftaler i selv indbyrdes. Så hvis du er lokal og kunne have LYST til, at stille din have/toilet til rådighed eller er gæst i Hundested og synes det kunne være hyggeligt, at overnatte lokalt, så kan du tilmelde dig gruppen som vært eller gæst her.

Vedtægter

Vedtægter for foreningen LYST Festival kan læses her

Samarbejdspartnere