Musik

FREDAG D. 2. AUG

Off Bloom
Freja Kirk
Tue West Duo
Cichosz
Alberte Holse
Nødindgang

Dagens konferencier: Nikolaj Koppel

ALBERTE HOLSE

12:00

Den unge sanger og sangskriver Alberte Holse har igennem de sidste år skrevet og udført sine egne numre. Hun arbejder ud fra hele følelsesregisteret og smelter det hele sammen i danske tekster.

NØDINDGANG

14:00

Lokalt band sammensat af fire tilflyttere til Halsnæs, der hver især bidrager med deres eget musikalske ophav; heavyrock, pop, folk og funk. Nødindgang er et gadekryds der senest blev sammenlignet med “noget gammel Red Hot Chilipeppers”. 

FREJA KIRK

16:00

Freja Kirk er en lysende stjerne på den danske musikscene, der med soulet klang og nærværende tekster, kan forføre de fleste. Freja Kirk spiller i et akustisk set-up på LYST Festival.

TUE WEST DUO

18:00

Musikeren der skriver sange og tekster om livet og danner lydcollager af sangskrivning og udtryk, mødte i Clara Gaarn en stemme med det rigtige modspil, der med lyden kunne føre hans personlige sange et nyt sted hen. I år er dette lyden af en varieret og velspillende duo, magnetiske dobbeltvokaler, poesi og historiefortælling. 

CICHOSZ

20:00

Kombinerer længselsfuld bodegastemning med farfisa-orgel, filmiske samples og velourblød vokal med referencer til både Liva Weel og Amy Winehouse. Cichosz befinder sig i et håndspillet univers, der kredser om flirt og magiske nætter på Cafe Intime.

OFF BLUME

22:00

Off Bloom er en energisk poptrio, der breder sig over flere musikalske genrer, lige fra punk til elektronisk musik. Efter en omfattende tour i udlandet har Off Bloom arbejdet på ny musik og nu tilbage med singlen ’Am I Insane?’. 

LøRdag d. 3. aug

Sherpa
Annika Aaakjær
Aksglæde
Blå Nætter
Spine of Man
The Supreme Court feat. Joseph Agami

Dagens konferencier: Sofie Linde

BLÅ NÆTTER

12:00

Blå nætters musik strækker sig fra den helt skrøbelige ballade til den pompøse rocksang, hvor bandet virkelig viser tænder, og albummets tidløshed indkapsler på forunderlig vis den tid som musikken er skabt i.

AKSGLÆDE

14:00

Aksglæde er en vanvittig skarp dansk sangskriver og kendt for hans poetiske tekster og hans følelsesmæssige protestsange som er rørende på den allermest jordnære facon. Publikum kan forvente en energisk dansabelt koncert med kvalitetspop. 

THE SUPREME COURT FEAT. JOSEPH AGAMI

16:00

Det Københavnske musikkollektiv The Supreme Court leverer et unikt musikalsk festfyrværkeri med originalt Mash-up mellem hiphop, soul og jazz. TSC har de seneste år markeret sig på de danske scener med et sprudlende live-koncept med skriftende solister, der til LYST Festival består af Joseph Agami.

ANNIKA AAKJÆR

18:00

Annika Aakjær som har gjort sig positivt bemærket i Toppen af Polen 2018 og derudover har udgivet 3 albums, vil på LYST kunne opleves i et fantastisk solo set. 

SPINE OF MAN

20:00

Spine of Man er en indierock-kvintet fra København, der trækker inspiration fra amerikansk heartland synth rock og 80’ernes britiske artrock. Musikken spænder fra drømmende ballader med svævende synthroller til lette indiepopsange med twang-guitar og pulserende trommer. 

SHERPA

22:00

Pop behøver på ingen måde kun at bevæge sig I det lalleglade felt. Carsten Sherpa og Tore Nissen laver dramatisk pop hvor man føler, at universet åbner sig over én mens man drifter af sted til deres fængende melodier. Sherpa vandt DR's KarriereKanonen 2017

KONFERENCIERS

NIKOLAJ KOPPEL

Fredags konferencier

En rigtig festival skal have en rigtig konferencier. Han behøver nok ikke nærmere nærmere, men Nikolaj Koppel er manden der skyder fredagens musikoplevelser igang på LYST Festival 2019.

SOFIE LINDE

Lørdags konferencier

Sofie har præsenteret nogle af verdens største stjerner på dansk grund og er en af de få der har fået 10 ud af 10 i Musik Quizzen på P3. Og ja, så skal hun være konferenciers lørdag på LYST Festival 2019!

FESTEN FORTSÆTTER EFTER SIDSTE LIVE ACT MED DJ, DANS OG MEGET MERE!

Vi har sørget for et line up der sætter gang i stemningen og ligger op til dans på bordende hele natten. Stay tuned!

STARBOYS (BRDR. KÆRSÅ)

FREDAG NAT

Starboys er verdens første Beatpop-Orkester, der spiller et mix af store hits fra 80’erne og 90’erne. Brdr. Kærså Mads og Rasmus fra Moonjam og Danseorkestret, på henholdsvis dj drums og basses, er bandets grundstamme 

featuring: f.eks

- Jens Haack  Saxophone (Moonjam-Kasper winding-Rocazino)
- Al Agami  Vocal
- Cichosz Vocal

 Gå ikke glip af dette forrygende elektronisk jamband som leverer et brag af en danse fest, danske og udenlandske hits i STARBOYS` egne fortolkninger.

Det bliver uden tvivl en festlig danseaften  fra start til slut, når bandet spiller de bedste af de største hits fra alle de forskellige orkestre.

DJ HVEM ER HVEM

LØRDAG NAT

DJ SIMON HALL

LØRDAG DAG + NAT

AGERFOULD

LØRDAG AFTEN

DJ LAS MK II

FREDAG + LØRDAG

DJ EMIL BORCH

LØRDAG NAT

DJ ROUSING

LØRDAG NAT

MEGET MERE END MUSIK