Musik 2020

SØREN HUSS

 

Mine damer og herre. Søren Huss.
Med sit omfattende og hit-spækkede katalog, har Søren Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister og absolut dygtigste sangskriver og vi er så ekstremt glade for, at få besøg af ham på LYST Festival 2020.

 

MARVELOUS MOSELL

 

Det er umuligt ikke at overgive sig til hans kække dansetrin, rablende rim og gennemførte 80’er stil. Han er en vaske ægte ordekvilibristisk og formidabelt funky. Hvis du ikke allerede har tjekket hans vanvittige YouTube-videoer, kan du godt se at komme igang. Der er ingen tvivl om, at dansegulvet foran LYST scenen eksploderer når Marvelous Mosell og DJ Tue Track indtager LYST Festival 2020

 

PENNY POLICE

Det bliver på en og samme tid både storslået og intimt når Penny Police indtager LYST scenen med hendes soul inspirerede sange. Hendes anmelderoste album ”Be Lucky” er af flere musiksider nævnt som et af de bedste danske albums i 2019. Hendes univers er unikt og nærværende, og vi glæder os til at byde hende og hendes orkester velkommen på LYST Festival 2020.

ANGÅENDE MIG

@abowt_me er dæknavnet for en hudløst ærlig aalborgenser, der er drevet af en trang til at fortælle. Med en forkærlighed for den danske lyrik udleverer hun sig selv og sin samtid gennem vanlig selvironi og kontroversielle tematikker. I 2019 vandt hun DR’s KarriereKanonen og vi glæder os helt vanvittigt til at både hende velkommen på LYST Festival!

STARBOYS

Starboys er verdens første Beatpop-orkester, der spiller et mix af deres store hits fra 80’erne og 90’erne.
Brdr. Kærså Mads og Rasmus fra Moonjam og Danseorkestret, på henholdsvis dj drums og basses er bandets grundstamme.

ALBERTE WINDING

En duo koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af 💜 Alberte Winding og Andreas Fuglebæk byder på sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter. Det blir’ en HELT særlig oplevelse når de spiller intime koncert proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især - opture, hos os på LYST Festival 2020

OFF BLOOM

Vi er ikke bange for at gentage succeser.
Derfor er vi glade for igen, at kunne præsentere hittrioen off bloom, som er kendt for, at levere et energi fyldt og en ekstraordinær live optræden.
LYST 2019 blev mildest talt blæst bagover af Mettes entusiastiske optræden, understøttet af Mads og Alexanders hårdtslående elektrobeats.

 

OLIVER LÜBBERT

Oliver Lübbert er en dansk singer-songwriter der forener den klassiske sangskriver-tradition med moderne poplyd - og SÅ er han fra Lynæs! Med hans dansksprogede, nærværende og ærlige sange, om at finde sig selv i nye oplevelser og om at give slip, glæder vi os vanvittigt meget til at præsentere ham på LYST Festival 2020

WANNE BE BROTHERS

De er barndomsvenner og har spillet sammen siden de var teenagere i Hundested. Med deres unikke sangskrivning, ærlige historier og en stemningsfuld støvet pop vibe, glæder vi os helt vildt til at præsenterer @wannabebrothersofficial på året LYST Festival 💜

JOAKEMI (DJ-SET)

Til dagligt er står han foran kameraet, men på LYST Festival 2020 står han bag pulten i strandbaren og vender plader til nattefesten!

FØLG MED NÅR VI OFFENTLIGGØRER NAVNE!

SE 2019 PLAKAT